Coach en trainer the Big Balance

Sinds halverwege 2021 ben ik als mental coach en slackline trainer betrokken bij het  SBS programma the Big Balance. Waarin ik 6 bekende Nederlanders leer om te highline.

Slackline is het balanceren op een 2,5cm brede band die is opgespannen tussen twee bomen in het park. Highline is hierin de overtreffende trap. De slackline wordt dan op hoogte opgespannen tussen twee bergtoppen. WEL gezekerd natuurlijk!

Hans Klok, Kiran Badloe, Klaasje Meijer, Chatilla van Grinsven, Remy Bonjasky en Dave Roelvink gaan de strijd met elkaar aan maar highline is 100% fysiek en 100% mentaal. Waardoor ze niet alleen de strijd aangaan met elkaar maar ook met zichzelf. Naast het leren highline, ondersteun ik de deelnemers door middel van coachgesprekken zodat zij leren omgaan met hun eigen angsten, druk en overtuigingen.

Als coach en trainer ervaar ik The Big Balance als een groot avontuur met als klapper op de vuurpijl een highline in de Amsterdam Arena. Jarenlang is dit een droom geweest die nu dan toch echt werkelijkheid gaat worden.

Zaterdag 11 december zal om 20:00 uur de eerste aflevering van the Big Balance te zien zijn op SBS.

Vanwege dit grote project kon ik de afgelopen periode geen nieuwe coachtrajecten aannemen. Maar goed nieuws, vanaf januari 2022 is er weer plek! 

Dus mocht je na het zien van the Big Balance enthousiast zijn en graag met mij willen samenwerken dan kan jij je via deze link aanmelden. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.