Een sterk team met slacklinen

Opnieuw verbinden in één dag met slacklinen

Verbind je team met behulp van slacklinen

In veel teams is de verbinding zoek. Het thuiswerken is een verworven recht geworden waardoor het een uitdaging is om elkaar te vinden. 

Ondernemen is wat dat betreft een topsport. Om tot de beste resultaten te komen is een teamspirit ontzettend belangrijk. Dit bereik je met medewerkers die zowel fysiek als mentaal fit zijn. Fitte medewerkers zijn veerkrachtig, weerbaar, hebben een positieve focus en evaren plezier in hun werk.

Op een constructieve en positieve manier komen we in beweging met slacklinen en laten we ze regie nemen over hun werk, leven en vitaliteit. Aan het einde van deze middag kunnen jullie weer met nieuwe energie en verbinding met elkaar aan de slag.

Wat kan je verwachten

De training is erop gericht om jouw team opnieuw met elkaar te verbinden. Elk team is uniek en behoeft dan ook een programma op maat. 

Samen inventariseren we de wensen en behoeften van het team zodat de training breed gedragen wordt. 

Tijdens de training delen we ervaringen en staan we stil bij de successen. Samen kijken we hoe er stappen vooruit gezet kunnen worden en hoe dit er in de praktijk uitziet. 

Voor wie is slacklinen?

Voor teams die willen werken aan hun teamspirit en behoefte hebben aan een inspirerende en motiverende training.

Groepsgrootte: max. 12 deelnemers per training. 

Prijs €1550,- excl. BTW

De training wordt in het voorjaar en de zomer in de buitenlucht gegeven. In de herfst en winter is het op een binnen locatie. 

Meer informatie? Neem nu contact op met Soraya Schultz

Vul hieronder je gegevens in en Soraya zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen