COACHING

Met mijn interdisciplinaire achtergrond als psychosociaal ACT therapeut en bewegingsagoog, ben ik gespecialiseerd in het gebruik van bewegen in mijn coachingstrajecten.

Deze manier van coachen wordt ook wel ervarend leren of psycho-fysiek werken genoemd. Dit betekent dat we vanuit je comfort zone bewegen naar de stretch zone en weer terug, zonder dat dit direct stress oplevert. Je wordt in een specifieke situatie gebracht waarin je concrete leermomenten krijgt aangeboden. In deze situatie ga je nieuwe ervaringen opdoen. In gestructureerde gesprekken reflecteren we samen op je ervaringen. Vervolgens gaan we de nieuwe realisaties en geleerde tools gebruiken in nieuwe situaties.

Uit onderzoek is gebleken dat bewegen niet alleen fysiek effecten heeft, maar ook mentale positieve effecten heeft. Zo is het erg lastig om te piekeren of negatief te denken wanneer je in beweging bent. Bewegen zorgt voor afleiding. Op de lange termijn maakt dit je veerkrachtiger doordat je werkt aan je mindset. Dit betekent dat we samen gaan bewegen.

Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om zowel fysiek als mentaal weer in beweging te komen. Utrecht kent een aantal mooie parken, maar ook de Utrechtse Heuvelrug of de Loosdrechtse Plassen zijn fantastische plekken om naartoe te gaan. Frisse lucht inademen draagt bij aan ontspanning en geeft je ruimte om na te denken.

Door jezelf in beweging te zetten, zul je merken dat je je meer in je kracht gezet voelt, je meer zelfvertrouwen en zelfcontrole krijgt, en op een ongedwongen manier je grenzen leert aangeven. Door in beweging te komen doorbreek je je dagelijkse ritme en werk je aan je mindset
(klik hier voor meer informatie)

Ik ben nieuwsgierig naar jou en ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden.

Wil je meer weten? Ik beantwoord graag jouw vragen.

Waarom bewegen

Dat sporten en bewegen gezond is dat weten we allemaal. We zien dit vaak terugkomen op social media en in reclames op televisie. Ondanks dit gegeven bewegen we met zijn allen alsnog te weinig.

Voor mij loopt bewegen en in beweging zijn als een rode draad door mijn leven. Zowel op lichamelijk als mentaal vlak ervaar ik in mijn eigen leven de positieve effecten. Daarnaast zie ik de kracht van bewegen bij mensen om mij heen. 

De resultaten van  onderzoeken, bevestigen mijn eigen ervaringen. Deze ervaringen wil ik met jou delen door tijdens jouw coachtraject gebruik te maken van verschillende bewegingsvormen.

Wil je meer weten over de positieve effecten van bewegen? Op de websites Allesoversport en bewegenvoorjebrein kun je hierover meer lezen.

Life coach Utrecht - Soraya Schultz - klimmen Captured by Lepyruvate Outdoor Photography
Life coach Nederland - Soraya Schultz - rotsklimmen Captured by Lepyruvate Outdoor Photography

“Bewegen is 100% fysiek en 100% mentaal”

Tarieven

INTAKE

Het coachtraject begint altijd met een intake. De intake is de start van het traject en vindt altijd wandelend buiten plaats. Tijdens de intake staat de kennismaking centraal. We spreken onze verwachtingen uit en gaan onderzoeken wat jou wensen en doelen zijn voor het coachtraject. Op basis van dit gesprek besluit jij of je verder wilt gaan en stel ik jouw coachplan op.

EENMALIG CONSULT

Dit zijn eenmalige sessies. Gericht op mensen die behoefte hebben aan:

 • advies,
 • eenmalige coaching,
 • eenmalige ondersteuning,
 • Walk & Talk.
 

COACHTRAJECT

Verandering komt niet over één nacht ijs. Als je echt tot duurzame verandering wilt komen vraagt dit ook inspanning van jou om zaken anders aan te pakken. Het kost tijd om de aangereikte handvatten toe te passen of te implementeren. Een coachtraject is gemiddeld 6 sessies. Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Dit is afhankelijk van de inhoud en de intensiteit.

 

Eenmalig consult

€175
 • Online of Offline
 • 60 minuten
 • Buiten

Coachtraject

€1550
 • Gratis intake
 • 6 Sessies van 60 minuten
 • Buiten

Teamtraining

Maatwerk
 • Afgestemd op de behoeften van het team
 • Interactief
 • Op locatie

Alle bedragen zijn inclusief BTW.