Slacklinen inzetten binnen jouw organisatie. Het is een innovatieve methode om je team een boost te geven.

Slacklinen is bedoelt voor vooruitstrevende organisaties met een hands-on mentaliteit. Die met een gedreven team nog succesvoller willen worden.

Wat is slacklinen?

Slacklinen is het balanceren van je lichaam over een 2,5cm brede band. Deze band is opgespannen tussen twee bomen.

Slacklinen is bijzonder effectief om in te zetten als teamactiviteit doordat iedereen op nul begint. Niemand heeft op deze manier leren balanceren. Waardoor individuele en groepsdynamische processen op een natuurlijke wijze naar de oppervlakte komen.

 

Slackline cursus. leer slacklinen Soraya Schultz

Wat levert het de organisatie op

Veerkrachtig en vitaal

Veerkrachtige medewerkers zijn weerbaarder tegen stress en zijn gemotiveerd om uitdagingen te gaan. Zij hebben de motivatie om doelen te stellen en resultaten te behalen.

Een positieve focus

Medewerkers met een positieve focus zijn oplossingsgericht, zelfverzekerd en zitten lekkerder in hun vel. Gelukkige medewerkers leiden tot betere resultaten.

Een sterk team

Van betrokken medewerkers die plezier ervaren in hun werk en weet wat hun unieke bijdrage is. Zij gaan voor de beste resultaten.

Aanbod

Coachtraject

organisaties en slacklinen Soraya Schultz contact

Voor de gedreven young professional die optimaal wil presteren met meer plezier, een betere focus en meer succes.

Lees verder en ontdek wat een coachtraject op maat oplevert.

Teamontwikkeling

organisaties en slacklinen Soraya Schultz

Slacklinen is een innovatieve en actieve methode om in te zetten bij teamontwikkeling. Geschikt voor teams die nog succesvoller willen worden.

Lees verder en ontdek wat slacklinen voor jouw team oplevert.

Meer informatie? Neem nu contact op met Soraya Schultz

Vul hieronder je gegevens in en Soraya zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen

Highline atleet en avonturier - Soraya Schultz

In 2014 stond ik voor het eerst op een slackline in het Amsterdamse Oosterpark. Het pakte mij omdat het een sport was wat niet direct lukte “waarom blijf ik niet op het lijntje staan?”. Die zomer ging ik elke avond na het werk het park in. Binnen twee weken zat ik op mijn eerste highline. Vanwege mijn angst voor hoogtes was deze eerste keer overweldigend. Ik zag vlekken en voelde mij draaierig. Alsof ik aan het trippen was. Maar ik dacht, “als ik dit kan, kan ik alles”.

Nu meer dan acht jaar later behoor ik tot één van de beste (vrouwelijke) highliners van Nederland. Heb ik verschillende First (Females) Ascents op mijn naam staan, ben ik de eerste vrouwelijk ISA gecertificeerde rigger van Nederland en de Benelux, en ben ik een pionier bij het inzetten van slackline als middel om groeps- en individuele processen bloot te leggen binnen organisaties.

Als avonturier ben ik altijd op zoek naar hoe ik mijn grenzen kan verleggen. Ik voel mij het meeste uitgedaagd wanneer ik in een team van twee personen nieuwe highlines op een onbekende plek open. De hele puzzel van een plan maken, het combineren van verschillende sporten zoals klimmen, alpineren en highline, omhoog gaan met een rugzak van 30kg, het behouden van innerlijke rust wanneer ik op het scherpst van de snede sta, en dit met elkaar doen, met zoveel plezier, dat is een groot avontuur. 

Deze passie neem ik mee in mijn werk als coach en trainer. Ik combineer mijn interdisciplinaire achtergrond als psychosociaal ACT therapeut en bewegingsagoog met mijn passie voor het slacklinen. Door slacklinen in te zetten als middel bij het verkennen van thema’s als: werkgeluk, communicatie, verbinding, en persoonlijk leiderschap, zorg ik voor een actieve en uitdagende training voor jouw team.

Wil je weten wat ik voor jouw team kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op.