fbpx

Als ik het nu niet doe, wanneer dan wel?” Is de gedachten die ik had toen ik voor het eerst een highline opstapte. Nu, meer dan 6 jaar later, heb ik verschillende nieuwe highlines geopend in Europa, meerdere first (female) ascents op mijn naam staan en heb ik het vrouwelijk highline record van zowel Nederland als de Benelux. De sport motiveert mij om zowel mijn fysieke als mentale grenzen te testen en te verleggen. En dan te bedenken dat ik last heb van hoogtevrees. Snap jij er wat van?

Als ik het nu niet doe, wanneer dan wel?” Is de gedachten die ik had toen ik voor het eerst een highline opstapte. Nu, meer dan 6 jaar later, heb ik verschillende nieuwe highlines geopend in Europa, meerdere first (female) ascents op mijn naam staan en heb ik het vrouwelijk highline record van zowel Nederland als de Benelux. De sport motiveert mij om zowel mijn fysieke als mentale grenzen te testen en te verleggen. En dan te bedenken dat ik last heb van hoogtevrees. Snap jij er wat van?

Aangenaam!

Ik ben Soraya Schultz en highlinen is mijn passie. Het brengt meerdere psychologische processen op gang, die niet stoppen aan het einde van de lijn. Tijdens deze workshop ga ik je meenemen in deze ervaringen, en laat ik jou ervaren hoe belangrijk je mindset is.

En natuurlijk leer ik jou de fijne kneepjes van het slackline. Dus als jij enthousiast wordt van nieuwe uitdagingen dan is deze workshop wellicht iets voor jou! 

Waarom deze workshop? 

Nu de dagen korter en donkerder worden zijn wij geneigd om meer binnen te zitten. Naar buiten gaan en in beweging komen is ontzettend belangrijk om mentaal fit te blijven. Hier heb ik onlangs nog een blog over geschreven Hoe sporten helpt om mentaal fit te blijven

Met deze workshop wil ik er juist voor zorgen dat je werkt aan je mentale en fysieke gezondheid zonder dat dit extreem intensief hoeft te zijn.

Wat kan jij van de workshop Slackline verwachten?

Je gaat je beter focussen
Je ervaart ontspanning
Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd
Je hebt een moment voor jezelf
Je bent er even uit want de workshop vindt buiten plaats
Een 60 minuten durende workshop van de beste vrouwelijke highliner van Nederland en België
Na de workshop ken je de basisvaardigheden van het slackline
Na de workshop kan je een aantal truckjes op de slackline
Deze workshop wordt in het voorjaar weer aangeboden!

Aangenaam!

Ik ben Soraya Schultz en highlinen is mijn passie. Het brengt meerdere psychologische processen op gang, die niet stoppen aan het einde van de lijn. Tijdens deze workshop ga ik je meenemen in deze ervaringen, en laat ik jou ervaren hoe belangrijk je mindset is.

En natuurlijk leer ik jou de fijne kneepjes van het slackline. Dus als jij enthousiast wordt van nieuwe uitdagingen dan is deze workshop wellicht iets voor jou! 

Slackline workshop Utrecht Soraya Schultz

Wat kan jij van de workshop Slackline verwachten?

slackline workshop utrecht Soraya Schultz
Je gaat je beter focussen
Je ervaart ontspanning
Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd
Je hebt een moment voor jezelf
Je bent er even uit want de workshop vindt buiten plaats
Een 60 minuten durende workshop van de beste vrouwelijke highliner van Nederland en België
Na de workshop ken je de basisvaardigheden van het slackline
Na de workshop kan je een aantal truckjes op de slackline
Deze workshop wordt in het voorjaar weer aangeboden! 

De workshop Slackline past bij jou als jij:

✓ Je energieker wilt voelen

✓  Je meer focus wilt hebben

✓ Je meer tijd voor jezelf wilt 

✓ Je goed voor jezelf wilt zorgen

✓ Van een uitdaging houdt en graag iets nieuws wilt proberen

Slackline workshop Utrecht Soraya Schultz

Data workshop: 

Die worden in 2021 bekend gemaakt! 

Locatie:

Lelievijver, Maximapark, Utrecht. Exacte locatie wordt per mail gecommuniceerd.

Parkeergelegenheid: 

Het maximapark is goed per fiets en auto bereikbaar. Gratis parkeren met de auto is mogelijk bij:

Parkeerplaats Anafora, Utrechtseweg 4A, 3451 GG Utrecht

Of 

Aan de straat: Parkzichtlaan ter hoogte van Charley Tooropstraat, Utrecht.

 

slackline_soraya_schultz

Data workshop: 

 

Die worden in 2021 bekend gemaakt! 

Locatie:

Lelievijver, Maximapark, Utrecht. Exacte locatie wordt per mail gecommuniceerd.

Parkeergelegenheid: 

Het maximapark is goed per fiets en auto bereikbaar. Gratis parkeren met de auto is mogelijk bij:

Parkeerplaats Anafora, Utrechtseweg 4A, 3451 GG Utrecht

Of 

Aan de straat: Parkzichtlaan ter hoogte van Charley Tooropstraat, Utrecht.

 

Yes! Let’s do this

Vul onderstaand formulier in en meld je nu aan voor de workshop slackline.