fbpx

Mindset Coach in Utrecht
Soraya Schultz

Mindset Coach in Utrecht - Soraya Schultz

Als mindset coach vind ik het belangrijk om tijdens de coachtrajecten de focus te leggen op de eigen kracht en eigen regie van de mens. De focus ligt op wat jij wel kunt en op wat jij zou willen. Ik werk ontwikkelingsgericht en ondersteun jou om de antwoorden op je vragen in jezelf te vinden.

Ik vind het belangrijk dat jij je inzet voor jouw traject. Je voelt je verantwoordelijk en doet je best om jouw traject te laten slagen. Door nu in jezelf te investeren, zal je tot structurele veranderingen komen. Dit verhoogt de kwaliteit van je leven. Ik geloof in de kracht van het individu en dat je graag de beste versie van jezelf wilt zijn. Jij bent degene die dit kan realiseren, door in beweging te komen.

Samen blikken we regelmatig terug op de gesprekken en bespreken we wat goed gaat, maar ook wat anders kan. Door samen te werken komen we tot een coachtraject op maat wat jou het beste zal ondersteunen

“Coachen zet jou in je kracht.

Jij hebt de regie”

Ben je nog steeds aan het lezen?

Als jouw coach deel jij met mij jouw dromen, verlangens, angsten en blokkades. Het is niet meer dan eerlijk dat jij ook een beetje meer over mij weet.

  • Naast dat ik graag mijn droom leef om als zelfstandige aan de slag te zijn, werk ik op dit moment ook nog bij een jeugdzorginstelling. Daar behandeling ik meiden van 18 – 23 jaar met zowel internaliserende als externaliserende problemen. Ook hier gebruik ik elementen van sport en bewegen in mijn behandeltrajecten.

    Door de jaren heen heb ik veel verschillende activiteiten ingezet. Zo ben ik wezen klimmen, slacklinen, fietsen, wandelen, vissen en kanoën met de cliënten.