Je bent ambitieus en wilt graag het maximale uit jezelf halen. Je werkt hard aan je carrière. Je vindt het belangrijk om je doelen te behalen. Hiervoor zet je je altijd voor 110% in. Je bent jong en in de bloei van je leven. Ambitie komt echter met een hoge prijs, en soms gaat het ten koste van jezelf. Om de balans weer terug te pakken:

“Hoe dan?” Vraag je je af

Je hebt al zoveel dingen gelezen en geprobeerd om je leven beter in balans te krijgen. Het lukt niet om de tips en tricks die jij hebt geleerd consequent in de praktijk te brengen, en tot structurele veranderingen te komen. Elke keer denk jij: “okay, na dit project ga ik het rustiger aan doen. Dan ga ik het echt anders aanpakken”. En toch val je terug in je oude patronen.

Andere mensen zien je toewijding en de kwaliteit in jouw werk. Om die reden kloppen anderen steeds weer bij jou aan. Het komt wel een keer dat je écht gaat veranderen, maar voor nu wordt je aandacht gevraagd door het volgende project. Jij gaat door. Op de lange termijn, is dit geen duurzame manier van leven voor jezelf. Het is écht mogelijk om structureel dingen anders te doen, voordat het te laat is.

Ik kan je hiermee helpen.

Wat jij nu ervaart, heb ik ook meegemaakt. In het begin van mijn carriére werkte ik heel hard en zei ik op elk project “ja”. Daardoor was ik altijd druk en had ik weinig tijd voor mijn dierbaren en mijzelf. Het voelde alsof ik altijd achter de feiten aan liep, terwijl ik boordevol energie zou moeten zijn. Totdat mijn leven door een snowboard ongeluk even stil stond. Hierdoor realiseerde ik dat ik helemaal niet tevreden was over de vorm die mijn leven toen had.

Na mijn herstel is de sport slacklinen mijn leermeester geworden. Daar werd ik geconfronteerd met een van mijn diepste angsten, de angst voor hoogtes. Deze angst was voor mij als een metafoor voor hoe ik in het dagelijks leven stond. Toen ik voor het eerst een highline op ging, heb ik mijzelf afgevraagd: “wil ik dit wel echt?”  Toen realiseerde ik mij dat als ik het nú niet doe, wanneer dan wel? Deze gedachte was een enorme game changer.

Nu, zes jaar later, heb ik de regie terug over mijn leven. Ik voel mij energiek, zonder hier een hoge prijs voor te betalen. De passie voor highlinen brengt mij ongelofelijke avonturen op de meest afgelegen plekken. Ik geef lezingen op evenementen over het belang van je mindset, en ik begeleid jonge volwassenen in de Jeugdzorg.

Deze transformatie heeft alles te maken met een andere mindset, en niet zoveel met het slacklinen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen grote veranderingen kan ondergaan, mits dit op de juiste manier gebeurt die bij jou past. Deze inzichten wil ik ontzettend graag met je delen. Dit zal de kwaliteit van je leven enorm vergroten. Ik geloof erin dat ook jíj dit kan!

Daarom heb ik besloten om mijn eigen praktijk op te zetten. Ik begeleid young professionals en entrepreneurs die ontzettend gedreven zijn, maar ook op zoek zijn naar een gezondere balans en hun leven nu willen veranderen. Dit doe ik door middel van één op één coaching, omdat jij maatwerk verdient. Acht weken lang werken wij samen om tot structurele verandering te komen. Je pakt de regie terug over je eigen leven, je gaat je grenzen aangeven en nee durven zeggen. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je creëert een gezonde balans tussen werk en privé. Er bestaat geen shortcut wanneer je aan jezelf gaat werken. Je leven veranderen vraagt eenmaal commitment en tijd. Door nu in jezelf te investeren, zal je tot structurele veranderingen komen. Gesprekken wisselen we af met fysieke activiteiten. Tijdens dit traject wordt je letterlijk in beweging gezet. Deze manier van coachen wordt ook wel psycho-fysiek werken genoemd. Dit is een effectieve manier om aan je mindset te werken. Je mindset is meer dan hetgeen wat jij zegt, maar ook hoe je (letterlijk) in je schoenen staat, reageert op uitdaging, of hoe je succes uit. Juist daarom is de psycho-fysieke aanpak zo succesvol. Dat betekent dat we samen gaan wandelen, evenwichtsoefeningen doen, of wellicht een potje klimmen, afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen, motivatie en conditie. De focus ligt niet specifiek op je fysieke conditie, maar juist om de onderliggende mentale processen. Ook als je je niet sportief voelt, zal je baat hebben bij deze aanpak. Naast het bewegen, zullen we gestructureerde coachgesprekken voeren waarin we actief werken aan je mindset.  Door de combinatie van deze elementen, leer jij jezelf echt kennen.

Ik neem je niet mee achterop mijn fiets, maar leer jou zelf fietsen

Dit traject past bij jou als:

Ik nodig je uit

Om hieronder je basisgegevens in te vullen. Ik neem contact met je op en trek een half uur van mijn tijd hiervoor uit. Dan gaan we samen onderzoeken hoe ik jou het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met mij samen te werken, of niet. Wat vindt je hiervan?